ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві пограбували квартиру медіапродюсера Олексія Семенова

08.02.2021, 11:50
Фото з архіву Олексія Семенова / gordonua.com
Фото з архіву Олексія Семенова / gordonua.com

У Києві 6 лютого пограбували квартиру медіапродюсера Олексія Семенова. Про це з посиланням на джерело повідомляє “Детектор медіа”.

Obozrevatel з посиланням на власні джерела повідомив, що злодії проникли у квартиру медіапродюсера в житловому комплексі в Печерському районі Києва підібравши ключа. За даними видання, злодії забрали 120 тисяч доларів (3,3 мільйона гривень) і коштовностей на 5 мільйонів гривень.

За фактом пограбування поліція розслідує провадження за ч. 5 ст. 185 (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України.

Олексій Семенов ситуацію поки не коментував, на дзвінки “Детектора медіа” він теж не відповідає.

Олексій Семенов запускав і перезапускав телеканали “112 Україна”, NewsOne, “Прямий”, а в червні 2019 року очолив холдинг “Новини” нардепа від “Опозиційної платформи – За життя” Тараса Козака (“112 Україна”, NewsOne і ZIK). 

30 квітня 2020 року він став генпродюсером міських телеканалів Kyiv.Live та Odesa.Live, які належать київському забудовнику та народному депутату від “Опозиційної платформи – За життя” Вадиму Столару. Однак у листопаді він залишив телеканали Kyiv.Live та Odesa.Live, замість нього управлінням каналу займається Інститут когнітивного моделювання.

Як повідомляв ІМІ, 2 лютого Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 2 лютого 2021 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, яке передбачає запровадження на п'ять років санкцій проти народного депутата Тараса Козака та юридичних осіб, що володіють ліцензіями телеканалів “112 Україна”, NewsOne та ZIK.

2 лютого телеканали “112 Україна”, ZIK і NewsOne заявили, що розцінюють рішення про санкції як політичну розправу та боротимуться за право бути в ефірі.

Liked the article?
Help us be even more cool!