ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві під час зйомок водій напав на журналістку "2+2"

06.09.2019, 18:12
Фото - фейсбук Катерини Колган
Фото - фейсбук Катерини Колган

У Києві 6 вересня під час зйомок сюжету про водіїв на журналістку програми “ДжеДАІ” (телеканалу “2+2”) Катерину Колган напав водій Porsche Panamera, якому вона зробила зауваження. Про це Катерина Колган повідомила на своїй сторінці у Facebook, повідомляє “Детектор медіа”.

Вона розповіла, що він ударив її та вибив у неї з рук телефон, після чого переїхав його заднім колесом та втік.

“Зранку знімала сюжет на Борщагівці про водіїв, що почуваються царьками й їздять зустрічною смугою. Але всіх їх одним ударом перебив водій на Porsche Panamera. І це не перебільшення. Зробивши йому зауваження, я пішла до нашого автомобіля. Але чоловік так просто це не лишив. За кілька хвилин він повернувся, опустив скло і почав хамити. А коли побачив, що я почала фіксувати нашу розмову на мобільний телефон, – ударив мене, вибив з рук телефон, переїхав його заднім колесом та втік”, – розповіла Колган.

У коментарі виданню речниця Головного управління Національної поліції в Києві Оксана Блищик повідомила, що за цим фактом правоохоронці порушили кримінальне провадження за ст. 171 ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів") ККУ. Вона уточнила, що володіє інформацією станом на обід, деталі пообіцяла оприлюднити 7 вересня.

Світлина від Катерини Колган.

Фото – фейсбук Катерини Колган

Liked the article?
Help us be even more cool!