ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві охоронці гуртожитку напали на журналістку "Еспресо"

13.12.2019, 10:00
Фото – Еспресо
Фото – Еспресо

У Києві 11 грудня охоронці гуртожитку №3 Національного медичного університету ім. Богомольця застосували силу до журналістки телеканалу "Еспресо" Діни Зеленської, яка виконувала свої службові обов'язки. Про це повідомила керівник проєкту “Шустрова LIVE” на "Еспресо" Тетяна Шустрова, повідомляє "Еспресо".

“Після пожежі в одеському коледжі наша знімальна група здійснила візит до навчальних закладів і гуртожитків Києва. Як наслідок – побита охоронцями журналістка Діна Зеленська, зламана камера, погрози оператору Олегу Мельнику. Усе, що ви бачите на відео, відбулося в гуртожитку №3 Національного медичного університету ім. Богомольця, вул. Полковника Шутова, 14”, – розповіла Шустрова.

Журналістка зазначила, що поліція прийняла заяву і відкрила провадження з приводу перешкоджання професійній діяльності журналістів.

“Провадження щодо нападу і перешкоджання журналістській діяльності зареєстровано в ЄРДР, Діна отримала направлення на судово-медичну експертизу (неозброєним оком видно, що у журналістки синці на руках), камеру забрали на технічне дослідження пошкоджень”, – додала Шустрова.

Liked the article?
Help us be even more cool!