ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві охоронець школи не пустив дітей до укриття через собаку

У Києві охоронець однієї зі шкіл не пустив до укриття під час повітряної тривоги двох дітей, оскільки вони були із собакою. 

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Подія сталася 14 грудня 2023 року, приблизно о 16:20, під час повітряної тривоги, оголошеної через ракетну атаку РФ по Києву. 11-річна дівчинка та 12-річний хлопчик намагалися потрапити до укриття в одній зі шкіл у Святошинському районі міста Києва.

Проте охоронець, зазначили в прокуратурі, побачивши, що діти були із собакою, не допустив їх до укриття попри очевидну загрозу їхньому життю через ракетну атаку.

Святошинська окружна прокуратура Києва розпочала досудове розслідування за фактом завідомого залишення без допомоги дітей, які перебували в небезпечному для життя стані й були позбавлені можливості вжити заходів до самозбереження (ч. 1 ст. 135 КК України).

Фото – пресслужба Київської міської прокуратури
 

Нагадаємо, 14 грудня в Києві повітряна тривога була оголошена п'ять разів.

За даними Повітряних сил ЗСУ, окупанти випустили три аеробалістичні ракети повітряного базування Х-47М2 “Кинджал” із трьох літаків МіГ-31К з повітряного простору Тульської області в напрямку міста Києва та Старокостянтинова.

Один “Кинджал” Повітряні сили знищили в Київській області. Про наслідки влучань / невлучань ворожих ракет у Хмельницькій області ПС не коментували.

Liked the article?
Help us be even more cool!