ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві невідомі молодики перешкодили Коцабі вести бліц-опитування

29.05.2017, 12:14
Фото - скріншот з відео Руслана Коцаби

28 травня у Києві невідомі молодики перешкоджали журналісту та блогеру Руслану Коцабі проводити бліц-опитування у Маріїнському парку. Відповідне відео з перешкоджанням Коцаба оприлюднив на своєму Youtube-каналі.

За його словами, він робив у парку бліц-опитування на тему “Три роки Президента Петра Порошенка при владі”.

Як видно на відео, невідомі чоловіки двічі завадали Коцабі вести відеозйомку в той час, коли він проводив інтерв'ю респондентів.

“Нацистів-дебоширів було шестеро, вони намагалися мене побити і відібрати мою знімальну апаратуру (камерофон і мікрофон). Весь брутальний процес нападу і перешкоджання моїй журналістській діяльності хулігани теж фіксували відеокамерою свого телефону. Я в той час записував бліц-інтерв'ю у Дмитра Чекалкіна (другий епізод, на виході з парку) та Василя Ільчишина (перший епізод, біля сцени). Вони можуть будь-коли і будь-кому підтвердити, що моєму здоров'ю чи навіть життю загрожувала реальна небезпека”, - дописав Коцаба під відео.  Заступилися за журналіста невідомий чоловік з дружиною. Після того, як Коцабі зірвали бліц-опитування, він змушений був залишити парк і переміститися на станцію метро “Видубичі”.

Liked the article?
Help us be even more cool!