ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві напали на журналістку NewsOne під час прямого включення під ГПУ

17.09.2018, 13:27
Фото - скріншот відео NewsOne

Телеканал NewsOne повідомляє про напад на кореспондентку каналу Дарину Білеру, яка висвітлювала заворушення під будівлею Генеральної прокуратури України в Києві. Про це повідомляється на сайті каналу.

Напад учасники акції вчинили під час прямого включення журналістки біля будівлі Генеральної прокуратури, де відбуваються сутички між представниками націоналістичних рухів та силовиками.

За інформацією каналу, Дарина Білера розповідала про події під будівлею ГПУ, як раптово в кадр потрапив чоловік, як пізніше з'ясувалося, представник Всесвітньо-Броварського телебачення, і почав ображати журналістку, кинувши прямо в неї предмет.

Кореспондент продовжила включення, але незабаром жінка спробувала прибрати мікрофон, а ще одна вдарила кореспондентку в обличчя. Під час включення Дарина Білера розповіла, що в неї кинули льодом та яйцями.

У зв’язку з нападом журналістка вимушена була припинити трансляцію.

Зараз журналістка перебуває в Печерському відділенні поліції Києва для написання заяви про напад під час виконання професійних обов'язків, повідомляє телеканал.

Вона поскаржилась на погіршення слуху у правому вусі і планує викликати швидку допомогу, оскільки не дуже добре себе почуває після нападу.

Дарина Білера додала, що на допомогу прийшли лише правоохоронці, які не дали активістам підійти до неї.

Як повідомляють українські ЗМІ, 17 вересня кількасот активістів зібралися біля будівлі Генеральної прокуратури на акцію протесту проти екстрадиції до Росії її громадянина, етнічного інгуша Тимура Тумгоєва, який воював на Донбасі на боці України.

Активісти вимагають відставки генпрокурора Юрія Луценка через видавання Росії українською стороною Тимура Тумгоєва.

Серед учасників акції – представники ВО “Свобода”, “Національного корпусу”, С14, “Правого сектору”.

Liked the article?
Help us be even more cool!