ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві на мітингу журналістку облили невідомою речовиною

28.06.2018, 15:28
Фото - Фейсбук Антоніни Бєлоглазової

У Києві 21 червня представник праворадикального руху облив журналістку інтернет-ресурсу “Правовий контроль” Антоніну Бєлоглазову невідомою речовиною, унаслідок чого це позначилось на стані її здоров’я. Про це повідомляється на сайті ресурсу.

Інцидент стався під час акції “Ні поліцейському свавіллю” за адресою вул. Федіра Ернста.

Як пише видання, журналістка виконувала редакційне завдання (№180621/1Ан) та повинна була робити опитування респондентів, які приймали участь у акції.

“Під час роботи до неї підійшов громадянин України, який позіціонує себе як представник праворадикальних рухів України і облив її невідомою речовиною, що відразу відобразилась на стані шкіри, зору та здоров'я Антоніни”, - зазначає редакція та додає, що під час нападу присутні правоохоронці бездіяли.

Журналістка написала заяву до поліції про перешкоджання її професійній діяльності. Дана заява внесена до ЄРДР.

В коментарі ІМІ Антоніна Бєлоглазова повідомила, що не знає, якою її речовиною облили. Проте, додала вона, після цього в неї виник дерматит.

“На акції “Ні! Поліцейському свавіллю!”, яка відбулась 21 червня, до мене зі спини кілька разів підходив хлопець з ОУН і обливав якоюсь хімією. Я не знаю, що це за вода була. Є довідки від лікарів: дерматолог, офтальмолог. Почервоніння і подразнення шкіри голови, тобто контактний дерматит в області потилиці і підгострий кон'юнктивіт очей. Ще будемо розбиратися, що саме це було. Поліція все це бачила і не діяла. Всі ці моменти я фіксувала на відео і теж надала в поліцію”, - розповіла вона.

Також вона підтвердила, що за даним фактом написала заяву у поліцію.

За її словами, вона працює в інтернет-ресурсах “Правовий контроль”, “Медиапоток” та на ютуб-каналі Анатолія Шарія.

Liked the article?
Help us be even more cool!