ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві активіст "Правого сектору" вдарив Коцабу

13.12.2017, 12:30
Фото - скриншот з відео Олексій Бик

У Києві боєць ДУК “Правий сектор” Олексій Бик вдарив журналіста телеканалу News One Руслана Коцабу по обличчю під час виконання останнім професійної діяльності. Відео нападу Олексій Бик опублікував на своїй сторінці у Facebook, повідомляє 24 канал.

Інцидент стався 12 грудня біля станції метро “Хрещатик”.

“Зустрів біля Хрещатика ватного журналіста Коцабу. Був я не сам, тому обмежився лише однією подачею. Дивіться вечірні новини на мураєвському г*вноканалі Ньюзван”, – написав Бик.

Проте саме відео опубліковане буз звуку, тож не можна зрозуміти, через що саме стався конфлікт між чоловіками.

Пізніше Олексій Бик зазначив, що має відео і зі звуком, але чому він його не опублікував – не пояснив. Також він додав, що “акція” не була запланованою.  “Акція не була запланованою. Я зустрівся зі знайомою дівчиною у справі. Ми взяли кави прямо перед метро за чверть години до движу. Тоді ще Коцаби там не було або я його не помітив. Ми пішли з кавою на Майдан, розмовляючи. Допили і повернулися на м. Хрещатик, бо мені була потрібна ця гілка. І вже там побачили Коцабу, який записував “голос натовпу”, - йдеться у його повідомленні. За словами Бика, можна було й сильніше бити, добивати й вирубати, але “багато факторів було проти”.

У коментарі ІМІ Руслан Коцаба повідомив, що під час інциденту був у процесі виконання журналістської діяльності. “Я збирав бліц-опитування по темі “Півроку безвізу”, що мало вийти в моїй програмі”, - сказав він.

Як розповів Коцаба, він опитував перехожих, коли побачив, що до нього наблизились троє чоловіків і одна дівчина, що почали провокувати та називати “агентами Кремля”. А потім, зазначив Коцаба, був неочікуваний удар.

“Я подряпини не отримав, встиг заблокувати. Удар був неочікуваний. Я дав раду хуліганам. Я захищався і захищався достойно. Їх було троє чоловіків і одна дівчина, яка знімала на відео”, - сказав Коцаба.

Також він повідомив, що подав заяву до Печерського райвідділу поліції за статтею 171 Кримінального кодексу України. За словами Коцаби, побоїв він не знімав, бо “я - цілий і неушкоджений”.

ІМІ очікує на коментар Олексія Бика.

Згодом Олексій Бик виклав повне відео зі звуком
Liked the article?
Help us be even more cool!