ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Курську рекламу служби в армії РФ проілюстрували фото українського бійця

У Курську (Росія) рекламу служби за контрактом у російській армії проілюстрували фотографією українського військового. Посадовцю, відповідальному за виготовлення та розміщення військово-патріотичного банера, оголосили догану, повідомляє “Медіазона”.

Увагу на рекламу звернула низка телеграм-каналів, зокрема “Секундочка” та Nexta.

Фото – телеграм-канал Nexta

Міський голова Курська Ігор Куцак повідомив, що виконувачу обов'язків голови комітету архітектури та містобудування Курська Дмитру Казимирику оголошено догану із занесенням до особистої справи “у зв'язку з кричущою недбалістю під час виготовлення та розміщення військово-патріотичного банера”.

Російське видання “Медуза” з цього приводу зазначило, що відомі численні випадки, коли в різних регіонах РФ у поліграфічній продукції, наприклад, до російського дня перемоги використовували фотографії німецької військової техніки, а в привітаннях із днем захисника вітчизни (відзначається в Росії 23 лютого. – Ред.) – знімки іноземних військових.

Як повідомляв ІМІ, російські медіа в пропагандистських матеріалах та акціях використовують перемальовку картини української художниці Беати Куркуль. 

Liked the article?
Help us be even more cool!