ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У книгарні "Сяйво книги" триває збір російських книжок, кошти від перероблення яких підуть ЗСУ

05.01.2023, 15:36
Фото – kyivcity.gov.ua
Фото – kyivcity.gov.ua

У київській муніципальній книгарні “Сяйво книги” до травня триває збір російських книжок, кошти від перероблення яких підуть на допомогу ЗСУ. Про це повідомляється на сайті Київської міської держадміністрації.

У книгарні зазначають, що вторговані кошти перерахують на благодійний фонд “Гуркіт”, який купує необхідні речі українським захисникам. Там нагадали, що на користь навколишньому середовищу пішли вже 57 тонн російськомовних книжок, які принесли містяни. На вторговані кошти “Гуркіт” придбав та передав позашляховик для ЗСУ. Нові надходження акумулюються на наступний “Сяйвомобіль” або інші не менш важливі речі на передовій.

Книжки можна принести особисто в книгарню або надіслати поштою. Для цього треба написати книгарні “Сяйво книги” в особисті повідомлення.

Умови акції залишаються незмінними: за принесені книжки надається знижка 10% на купівлю нових книжок у “Сяйві книги”.

Муніципальна книгарня “Сяйво книги” працює з 10:00 до 20:00 за адресою: вул. Велика Васильківська, 6.

У приміщенні книгарні розташоване укриття, яким можуть скористатися містяни під час повітряної тривоги.

Нагадаємо, муніципальна книгарня “Сяйво книги” є структурним підрозділом КП “Міський магазин”, який підпорядковується Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Як повідомляв ІМІ, раніше київська муніципальна книгарня “Сяйво книги” збирала речі для українських військовослужбовців, які потрапляють до шпиталю під Бахмутом Донецької області.

Liked the article?
Help us be even more cool!