ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У hromadske нова головна редакторка, Настя Станко йде з посади

06.07.2021, 12:52
Фото: hromadske
Фото: hromadske

Головна редакторка hromadske Настя Станко йде з посади, новою головною редакторкою медіа стане Євгенія Моторевська. Про це повідомляє саме hromadske.

Євгенія Моторевська працювала відеопродюсеркою в агенції журналістських розслідувань “Слідство.Інфо”, спеціалізувалася на розслідуванні корупції та зловживань у правоохоронних органах та суддівській системі.

“Hromadske – редакція, яка має історію, цінності та незалежність. Це дуже важливі складові для медіа. І саме на такі медіа є запит в української аудиторії. Я бачу великий потенціал і здорові амбіції в команди hromadske рости й розвиватися. Найближчим часом ми з командою почнемо працювати над розробкою стратегії на наступні три роки, яку і будемо втілювати в життя. Я планую, що ми презентуємо аудиторії нові формати та нові проєкти. І, звичайно, враховуючи мій попередній досвід, хочу посилити відеонапрямок на hromadske. Зокрема, це документальні фільми та спецрепортажі”, – сказала Євгенія Моторевська.

Настя Станко наголошує, що її звільнення не пов’язане з виборами нового директора. 

“З глибоким сумом я залишаю позицію головної редакторки hromadske. hromadske – це моя сім’я, але в мене є ще одна сім’я, і, на жаль, зараз я не тягну дві сім’ї настільки ефективно, як мені самій того б хотілось. Я дуже рада, що Женя Моторевська, яку я знаю 10 років, ще з нашої спільної роботи на каналі “ТВі”, прийняла мою пропозицію – стати головредкою. Я також рада, що нова виконавча директорка Юля Федів погодилася з моїм вибором. У Жені більше трудолюбства, енергії, ідей, планів, тож я їй бажаю здійснити все задумане з нашою чудовою командою. Щоб hromadske з нею зростало, як воно того заслуговує. Можливо, я повернусь на hromadske з часом, хтозна. Буду готова розглянути варіант працевлаштування”, – каже Настя Станко.

Євгенія Моторевська розпочне роботу на hromadske з 12 липня.

Нагадаємо, новою директоркою ГО “Громадське телебачення” стала перша керівниця Українського культурного фонду Юлія Федів

 
Liked the article?
Help us be even more cool!