ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Перша керівниця УКФ Юлія Федів очолила hromadske

01.07.2021, 14:34
Юлія Федів. Фото – Facebook
Юлія Федів. Фото – Facebook

Новою директоркою ГО "Громадське телебачення" стане перша керівниця Українського культурного фонду Юлія Федів. Про це повідомляє сайт Громадського.

Зазначається, що конкурс на посаду керівника медіаорганізації був плановим, заявки на участь у ньому подали 90 кандидатів, п’ятеро з яких вийшли у фінал.

"Hromadske зараз починає розробку стратегії на 2022–2024 рік. Постійні зміни в споживанні медіа вимагають переосмислення стратегічних завдань організації. Ми шукали кандидата, який має досвід розбудови сильних організацій зі згуртованими командами. Упевнений, що разом з командою hromadske Юлія зможе дати сильну відповідь на виклики, що зараз постають перед незалежними медіа", – сказав голова правління Гліб Вишлінський.

Юлія Федів була координаторкою журналістських проєктів у n-ost та Deutsche Welle, з 2017 року керувала Національним бюро програми Євросоюзу "Креативна Європа" в Україні, а у 2018-му очолила як виконавча директорка Український культурний фонд – від моменту створення до весни 2021-го, коли сплив термін трирічного контракту. Юлія почне працювати на hromadske з 19 липня. Одним з перших завдань нової директорки стане написання стратегії розвитку медіа на наступні три роки.

"Радію стати частиною команди hromadske, мрію і надалі розвивати бренд інституції як мультимедійної платформи для спільнодії громадян України. Мій план на наступні три роки: розробити та імплементувати спільно з командою, членами організації, правлінням та громадськістю стратегію розвитку hromadske 2022–2024-й, забезпечити сталість фінансування організації та розширити партнерства", – сказала Юлія Федів.

До цього медіа півтора року очолювала одна із засновниць hromadske Юлія Банкова, яка була в статусі тимчасової виконувачки обов’язків директора. 

Як повідомляв ІМІ, група компаній Dragon Capital, яку очолює Томаш Фіала, купила видання "Українська правда".

 
Liked the article?
Help us be even more cool!