ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Хмельницькому чоловік з ножем перешкоджав журналістці

09.10.2018, 16:05

У Хмельницькому 2 жовтня невідомий чоловік з ножем перешкоджав роботі місцевої журналістки Лариси Світловської, яка знімала сюжет для одного з центральних телеканалів. Про це вона повідомила ІМІ.

Інцидент стався під час зйомок сюжету, коли журналістка разом з оператором записували синхрон з одним чиновником з комунального підприємства “Електротранс”.

“Я робила сюжет про розумні зупинки. Ми недалеко були від цієї зупинки, поруч поліклініка була. Ми осторонь стояли і писали синхрон з одним чиновником з “Електротрансу”. Цей чоловік (з ножем - ред.) з розбігу, ми його навіть не бачили, спочатку закрив нам рукою камеру і сказав не знімати. Він був реально п’яний, знервований, лаявся дуже сильно на адресу наших усіх урядовців, посадовців… Можливо, він до того мав з кимось конфлікт, я не знаю”, - розповіла журналістка.

Світлина від Лариси Світловської.

Фото - Фейсбук Лариси Світловської 

Вона попросила його відійти, пообіцявши поспілкуватися через кілька хвилин.

“Він асболютно нічого не пошкодив. Я з ним почала переходити на його бік, погоджуватися в його агресії щодо деяких персонажів. Я не наважувалася тікати, і не було такої потреби. Хоча він агресивний був, так. Що він міг зробити, я не знаю. В нього ніж, невеликий, кухонний. Чого він з ним ходить - не зрозуміло”, - розповіла Світловська.

Закінчився інцидент тим, що журналістка пообіцяла вислухати чоловіка і записати його думки. “Ми з ним зійшлися на тому, що я його вислухаю, що я запишу його іншим разом. Він погодився, що сьогодні він не може, бо непоголений, що йому потрібно кращу сорочку і я до нього згодом приїду”, - розповіла журналістка.

Також вона повідомила, що тричі телефонувала поліції під час інциденту, та поліція приїхала лише через 29 хвилин, коли чоловік уже пішов.

Заяву журналістка не писала за цим фактом, оскільки не бачить сенсу.

“Я нічого не писала і не подавала. Справа в тім, що з огляду на те, скільки мої колеги зверталися з різних питань і я особисто. В мене були великі проблеми три роки тому, то навіть не відкривали кримінальні провадження. І з огляду на це я не хочу мучити і тріпати свої нерви”, - сказала вона.

Liked the article?
Help us be even more cool!