ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Харкові затримали блогера, який лаяв та принижував патрульних

27.05.2021, 12:20
Фото – фейсбук Андрія Рубеля
Фото – фейсбук Андрія Рубеля

У Харкові правоохоронці затримали блогера, який заради відео лаяв та принижував патрульних поліцейських.

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Андрій Рубель, повідомляє Укрінформ.

“Нецензурна лайка, хамство, образи в бік патрульних – такий спосіб спілкування з поліцейськими обрав для себе 35-річний харків’янин. Йому доведеться відповісти за неповагу до правоохоронців. Як керівник Головного управління Національної поліції в Харківській області, не збираюся терпіти таке ставлення до наших поліцейських. По-перше, це порушення чинного законодавства. По-друге, з презирством ставлюся до тих, хто хоче піднятися, принижуючи інших”, – написав Рубель.

Він додав, що за фактом дій і висловлювань блогера відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 ККУ (“Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу”). Рубель наголосив, що справа обов’язково дійде до суду.

Як повідомляють у телеграм-каналах, присвячених Харкову, йдеться про блогера, відомого як Mister XAM. Його затримання відбулося на проспекті Ландау ввечері 26 травня. Правоохоронці, зокрема з підрозділу патрульної поліції особливого призначення “Схід”, зупинили машину блогера та затримали його.

Liked the article?
Help us be even more cool!