ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Харкові розпочали проєкт популяризації української мови та літератури

05.07.2022, 18:00
Фото – chytomo.com
Фото – chytomo.com

У Харкові розпочали новий проєкт “Вивчай українську з Харковом” для збагачення знань української мови та культури, повідомляє Харківська міська рада.

Проєкт реалізує Управління в справах сім’ї та молоді.

Метою проєкту є популяризація української мови та літератури на прикладі відомих локацій Харкова та видатних містян. Як повідомили в управлінні, проєкт сприятиме підвищенню мовної та культурної грамотності дітей, молоді та всіх охочих збагатити свій словниковий запас.

Добірку мовних нотаток та відео, яку постійно доповнюватимуть, можна переглянути на соціальних сторінках управління у Facebook та Instagram.

“Матеріали представлені у форматі коротких та цікавих відео, що дозволяє легко сприймати та запам’ятовувати базові слова та фрази, а також правильно використовувати українську мову”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 28 червня уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь повідомив, що на тимчасово підконтрольних ворогу територіях України з початку повномасштабного вторгнення росіяни проводять політику лінгвоциду для демонтажу української державності.

Liked the article?
Help us be even more cool!