ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Душанбе напали на журналістів "Настоящего времени" та Радіо Свобода

17.05.2022, 16:00
Фото – скриншот з відео Настоящего времени
Фото – скриншот з відео Настоящего времени

У Душанбе (Таджикистан) напали на журналістів “Настоящего времени” та таджицької служби Радіо Свобода, повідомляє “Настоящее время”.

Люди в цивільному силою витягли з машин Анушервона Аріпова, Насіма Ісамова, Муллораджаба Юсуфі та Барота Юсуфі. Вони відібрали всю службову техніку, а також робочі та особисті мобільні телефони.

Муллораджаба Юсуфі побили, йому завдали кілька сильних ударів по голові та тулубу. На неодноразові прохання назватися нападники не реагували, а на вимогу повернути техніку відповідали: “Все отримаєте назад”.

Як повідомляє медіа, їхні колеги працювали над висвітленням антиурядових протестів у Гірничо-Бадахшанській автономній області. Одразу після запису інтерв'ю з громадянською активісткою з ДБАО Ульфатхонім Мамадшоєвою в Душанбе Аріпов та Ісамов попрямували до бюро Радіо Озоді. У момент, коли журналісти сіли в машину, шлях їм перегородила біла іномарка. Звідти вибігли спортивного вигляду молодики, які вирвали в журналістів мобільні телефони через відчинені вікна автомобіля. Після чого витягли кореспондентів назовні, змусили відкрити багажник, забрали все обладнання та після нетривалої розмови поїхали.

Liked the article?
Help us be even more cool!