ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дрогобичі бухгалтерка туркомплексу побила місцеву журналістку

05.01.2017, 11:55
Фото - lifeinfo.com.ua

У Дрогобичі (Львівська область) 4 січня головна бухгалтерка комунального підприємства “Туристичний комплекс “Дрогобич” Тетяна Федорова напала на журналістку інформаційного порталу Life Info Вікторію Лишик, вдаривши кілька разів кулаком в голову та по обличчі, повідомляє Life Info.

Унаслідок нападу журналістка опинилася у лікарні, повідомляє “Дрогобич Інфо”. Лікарі встановили діагноз - “забій кісток носа і м'яких тканин голови, черепно-мозкова травма, струс головного мозку, клінічно твереза”.

Інцидент стався у приміщенні комунального підприємства, куди журналістка прийшла за фактом опечатування офісу та проводила там журналістське розслідування з використанням відеокамери.

Бухгалтерка відібрала у неї фотоапарат та вдарила ним по столу. Після чого нанесла журналістці декілька ударів кулаком по голові та обличчю. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження відносяться до категорії легкого ступеня.

4 січня адвокат, засновниця ГО “Правова автодопомога” Світлана Ловінська звернулася до журналістів по допомогу: двері її офісу, який вона орендує у дрогобицькому КП “Туристичний комплекс “Дрогобич”, виявилися опечатаними та закріплені шурупами. Впродовж огляду місця подій Світлана Степанівна запросила журналістів завітати до юриста комунального підприємства Олега Проця за поясненнями цієї оказії, позаяк самого директора на робочому місці не було.

Під час суперечки між двома юристами з питання неправомірного перешкоджання Світлані Ловінській адвокатської та громадської діяльності, яка виникла у бухгалтерії підприємства, головний бухгалтер Тетяна Федорова у присутності співпрацівників, правоохоронця та запрошених осіб несподівано напала на журналістку Вікторію Лишик, яка фіксувала події на свій фотоапарат. У результаті сутички головбух нанесла удари по обличчі журналістки Вікторії та вихопила з її рук фотоапарат.

Після нападу Вікторія Лишик звернулася із заявою у поліцейське відділення міста.

Liked the article?
Help us be even more cool!