ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У деяких містах РФ на рекламних білбордах розмістили розповіді військових, що їх кидають "як м’ясо"

19.04.2023, 10:15

У російських містах Єкатеринбурзі, Ростові-на-Дону та Ульяновську на електронних рекламних білбордах з'явилися повідомлення від імені мобілізованих та їхніх родичів про війну в Україні, повідомляє Медіазона.

У Єкатеринбурзі на рекламному білборді замість оголошень з'явилися цитати, мобілізованих зі спогадами про участь у війні в Україні. 

Зокрема, на екрані показували висловлювання про погане забезпечення армії та втрати в лавах російських збройних сил, а також про те, як непідготовлених солдатів “як м'ясо” відправляють на штурм.

“У перший день приїхали, ще жодного разу не стріляли, а нас як м'ясо – до штурмової групи й послали з двома гранатометами. Жодного прикриття. БТР, який нас прикривав, спалили. Під час перепочинку побіг, кругом трупи”, – таку цитату показували на білборді.

 
Фото – It's My City

В адміністрації Єкатеринбурга цей інцидент назвали зламом і повідомили, що таке трапилось одночасно в трьох містах Росії.

Як повідомляв ІМІ, 22 лютого в Росії в 10 містах по радіо пролунали сигнали “повітряної тривоги”. У міністерстві з надзвичайних ситуацій РФ заявили, що внаслідок хакерської атаки були зламані сервери радіостанцій та інформація є фейковою.

У кількох регіонах Росії вранці 28 лютого мовлення телеканалів та радіостанцій було перерване повідомленням про загрозу ракетного удару.

У Москві (Росія) 9 березня в ефірі радіостанцій та телеканалів пролунала хибна інформація про оголошення повітряної тривоги внаслідок зламу серверів.

Liked the article?
Help us be even more cool!