ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Москві по радіо та ТБ пролунала повітряна тривога. Влада каже про злам серверів

09.03.2023, 15:35

У Москві (Росія) сьогодні, 9 березня, в ефірі радіостанцій та телеканалів пролунала хибна інформація про оголошення повітряної тривоги внаслідок зламу серверів. Про це повідомляє російське державне пропагандистське медіа ТАСС із посиланням на пресслужбу московського МНС Росії.

“На території міста Москви внаслідок зламу серверів радіостанцій і телеканалів в ефірі прозвучала інформація про оголошення повітряної тривоги. ГУ МНС Росії в місті Москві повідомляє, що ця інформація є хибною і не відповідає дійсності”, – зазначила пресслужба.

Пропагандистське медіа нагадує, що раніше сьогодні теж через злам серверів радіостанцій та телеканалів пролунало хибне повідомлення про тривогу в Свердловській області.

Як повідомляв ІМІ, 22 лютого в Росії в 10 містах по радіо пролунали сигнали “повітряної тривоги”. У міністерстві з надзвичайних ситуацій РФ заявили, що внаслідок хакерської атаки були зламані сервери радіостанцій та інформація є фейковою.

У кількох регіонах Росії вранці 28 лютого мовлення телеканалів та радіостанцій було перерване повідомленням про загрозу ракетного удару.

Liked the article?
Help us be even more cool!