ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

“У Дедюхіна є особисті нюанси, він має їх вирішити”, — в.о міськголови Полтави про призначення депутата-священника

01.06.2023, 17:02
Фото - Микола Лисогор, Полтавщина
Фото - Микола Лисогор, Полтавщина

В.о міського голови Полтави, секретар Полтавської міської ради Андрій Карпов поки не призначив офіційно депутата-священника Олександра Дедюхіна на посаду керівника пресслужби Полтавської міськради. 

Про це він сказав у відповідь на запитання журналістів “Полтавської хвилі”, які надали запис полтавській представниці ІМІ. 

“Не буду спростовувати, але не можу й підтвердити поки що. Я дійсно сказав, що такі плани у мене є. Але у пана Дедюхіна є особисті нюанси, які він повинен вирішити перед призначенням. Тому поки що я його не призначав”, — сказав Андрій Карпов, відповідаючи на запитання журналістів під час засідання виконкому 1 червня.

Під час воєнного стану, додав Карпов, керівник міста може призначати на посади без проведення конкурсу. 

“Планую скористатися своєю можливістю його призначити. Як тільки буде призначений новий керівник пресслужби, буде його офіційне призначення. Я дуже сподіваюся, що насправді він дуже допоможе нам покращити комунікацію між медіа та громадою”, — сказав Андрій Карпов. 

Також журналісти запитали Карпова, чому він заблокував на своїй фейсбук-сторінці більшість полтавських медійників. На це він відповів, що то його особиста сторінка, і він може це робити, додавши, що й журналісти можуть вчинити так само.

“Але ніхто не заблокований тут, ніхто не може сказати, що я комусь відмовляв у преспідході. Я намагаюся з вами комунікувати відкрито. Якщо є запити— надсилайте, відповідатиму. Щодо налагодження співпраці, думаю, керівник пресслужби саме цим і буде займатися, зокрема, організовувати пресконференції, якщо вони будуть потрібними”, — сказав Карпов. 

Як повідомляв ІМІ, напередодні з'явилася інформація, що обов’язки керівника пресслужби Полтавської міської ради виконуватиме депутат міськради від партії "Європейська солідарність", протоієрей Православної церкви України та настоятель Свято-Миколаївського храму Олександр Дедюхін.

7 червня 2021 року Єпархіальна рада Полтавської єпархії ПЦУ тимчасово відсторонила Олександра Дедюхіна від звершення Божественної Літургії через сексистські заяви про аборти. Мова йде про надмірну активність Дедюхіна в соцмережах, що “призвела до різкої суспільної реакції на окремі висловлювання зазначеного священника”. Крім того, Дедюхіну поставили вимогу до 6 вересня 2021 року припинити будь-яку публічну діяльність у соцмережах.

Liked the article?
Help us be even more cool!