ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Чернігові вдарили в обличчя журналіста “Люстрація та антикорупція”

15.02.2018, 11:31
Фото - cntime.cn.ua

У Чернігові 14 лютого двоє невідомих чоловіків напали, вдаривши в обличчя голову громадської організації “Чернігівський центр прав людини” та журналіста інформаційно-аналітичного видання “Люстрація та антикорупція” Олександра Підгорного. Про це Підгорний повідомив ІМІ.

Інцидент стався біля будинку, в якому знаходиться його офіс “Чернігівського центру прав людини”.

“Напад стався якраз тоді, коли ми з колегами виходили з офісу з під’їзду. Але, на наше щастя, на 18 годину було зібрання мешканців у дворі. Я пішов на два кроки вперед, і підійшли два хлопці. Перед цим вони обрізали світло в під’їзді, грамотно зробили... Я підійшов до машини, до мене якраз підходять два хлопці - і різкий удар в обличчя. До цього мені порізали колеса в машині, облили фарбою машини”, - розповів він.

За його словами, при собі він мав травматичну зброю, тож почав стріляти вгору. “У мене була сумка з травматичною зброєю, і я, коли падав, я його (пістолета) вихопив і сказав, що постріляю, я вистрелив угору, а вони втекли”, - розповів Підгорний.

Лікарі діагностували йому струс головного мозку.

Поліція за цим фактом відкрила кримінальне провадження за статтею "Умисне легке тілесне ушкодження".

Напад Підгорний пов’язує з журналістською діяльністю. За його словами, він проводить зараз розслідування на тему корупції, напад стався якраз після оприлюднення матеріалу щодо розкрадання. “В мене наразі йде журналістське розслідування, я ж по запитах працюю. Це по Деснянському басейну управління водних ресурсів”, - сказав він.

Liked the article?
Help us be even more cool!