ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Чернігові випускники медіашколи Суспільного пройшли стажування на філії

20.11.2023, 11:00
Павло Пущенко
Фото – Андрій Тіток
Фото – Андрій Тіток

На “Суспільне. Чернігів” двоє випускників медіашколи “Як працюють на Суспільному” пройшли стажування.

Про це представнику ІМІ в Чернігівській області повідомив продюсер новин “Суспільне. Чернігів” Андрій Тіток.

Освітній курс медіашколи мовника цього разу пройшли 24 людини.

“За програмою в нас було шість тренінгів, які проходили щосуботи й тривали по сім-вісім годин. Мене дуже приємно вразила відвідуваність. Люди були вмотивовані навчатися, отримувати нову інформацію, навчатися журналістики. Ми з шеф-редакторкою Аллою Скорик поставили собі за мету не стільки навчити, скільки зацікавити наших студентів”, – зазначив Андрій Тіток.

Під час медіашколи студенти вчили стандарти журналістики, особливості телевиробництва, жанри тележурналістики, роботу в digital-сфері. Також були лекції, присвячені інтерв’ю, і практика в них, практична частина про прямі ввімкнення, робота в кадрі, робота в студії та робота з голосом.

“Рівень людей мені дуже сподобався. Я впевнений, що після нашої школи, вони полюбили журналістику. І моє припущення, що дуже скоро всіх цих людей можна буде побачити в нашій чернігівській журналістиці”, – додав Андрій Тіток.

Протягом минулого тижня вже двоє випускників медіашколи проходили стажування на “Суспільне. Чернігів”.

Це вже третя медіашкола на “Суспільне. Чернігів”. Цього року подано рекордну кількість заявок – 185, з яких обрали 24 учасники.

Освітній курс “Як працюють новини на Суспільному” – це проєкт команди “Суспільне. Чернігів”, який буде втілений за підтримки громадської організації “Інститут масової інформації”.

Liked the article?
Help us be even more cool!