ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Чернігові невідомий перешкоджав журналістці UA:Чернігів, яка знімала на місці ДТП

28.10.2019, 12:13
Фото – Chernihiv Operative / cn.suspilne.media
Фото – Chernihiv Operative / cn.suspilne.media

У Чернігові 27 жовтня невідомий чоловік погрожував журналістці UA:Чернігів Ользі Двойнос розбити телефон і забороняв знімати на місці ДТП. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Журналістка вела знімання на телефон на місці ДТП біля Катерининської церкви, де автомобіль Brabus в’їхав в огорожу. Автівка належить фірмі, одним із власників якої є міський голова Чернігова Владислав Атрошенко.

“Дівчино, телефон захотіли втратити? Ви хто?” – запитав чоловік, який підійшов до журналістки. Вона сказала, що є журналісткою UA:Чернігів.

“Заберіть, нахрін, телефон”, – сказав у відповідь журналістці чоловік і затулив телефон тканиною.

Як розповів “Детектор медіа” шеф-редактор новин Андрій Тіток, журналістка цього дня була черговою, коли в редакцію надійшла інформація про ДТП за участю автомобіля Brabus. Під час знімання у неї був бейджик телеканалу "UA:Чернігів".

“Журналістка тимчасово припинила зйомку. Погроз більше не було, далі чоловік займався своїми питаннями”, – сказав шеф-редактор новин.

За його словами, сьогодні, 28 жовтня, вони намагаються з’ясувати, хто цей чоловік та чи писати заяву щодо перешкоджання професійній діяльності журналістки.

Liked the article?
Help us be even more cool!