ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Чернігові на освітній курс "Як працюють новини на Суспільному" подали 185 заявок

05.10.2023, 12:29
Павло Пущенко
Фото – Суспільне Чернігів
Фото – Суспільне Чернігів

7 жовтня в Чернігові стартує освітній курс "Як працюють новини на Суспільному". Це вже третя школа новин, яку проводить "Суспільне Чернігів".

Про це повідомила представнику ІМІ шеф-редакторка "Суспільне Чернігів" Алла Скорик.

Слухачів обирали на конкурсній основі. Цьогоріч команда отримала рекордну кількість заявок – 185. А до курсу обрали 24 учасники.

"Цього разу до нас прийшло дуже багато цікавих особистостей, було вкрай важко відібрати групу. Разом з Андрієм Тітком ми провели 130 співбесід: був у нас льотчик-винищувач, діджей, актори та співаки, художники, прокурор, рієлтор, адвокати, дуже багато студентів, які вчаться журналістики, говорять, що мріють про неї, але зовсім нічого не знають про цю професію. На жаль. Думаю, саме про це наша школа.

Ми хочемо за п'ять днів дати нашим студентам розуміння місії медіа, зацікавити їх професією. План максимум – через п'ять уроків наш студент повинен вміти базово писати новини, не порушуючи стандартів, одразу розпочати роботу", – зазначила в коментарі ІМІ Алла Скорик.

Слухачі курсу зможуть дізнатися все про створення новин, стандарти журналістики, роботу в кадрі й з голосом. Навчаться створювати інтерв'ю та репортажі.

Викладачами школи будуть Алла Скорик, продюсер новин "Суспільне Чернігів" Андрій Тіток, режисер Ігор Дерига, Андрій Соколов представлятиме команду Українського радіо Чернігова.

Найкращі студенти школи новин отримають можливість працювати на "Суспільне Чернігів".

Додамо, що освітній курс "Як працюють новини на Суспільному" – це проєкт команди "Суспільне Чернігів", який буде втілений за підтримки громадської організації "Інститут масової інформації".

Liked the article?
Help us be even more cool!