ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У ChatGPT стався витік назв розмов інших користувачів з ботом

23.03.2023, 10:33
Фото – REUTERS
Фото – REUTERS

У чат-боті ChatGPT стався баг: інші користувачі могли бачити назви розмов з ботом, які їм не належали. У компанії зазначили, що помилку вже виправили.

Про це пише Бабель із посиланням на BBC.

У соцмережах користувачі почали поширювати зображення історій своїх розмов з чат-ботом, які їм не належали. Генеральний директор OpenAI Сем Альтман сказав, що компанія почувається "жахливо", але "значну" помилку вже виправили.

Попри це багато користувачів продовжують бути стурбованими через конфіденційність у спілкуванні з ChatGPT. Кожна розмова зберігається на панелі користувача, де її можна переглянути пізніше.

Помилка викликала занепокоєння в користувачів, які побоюються, що їхня особиста інформація може бути розкрита за допомогою цього інструменту. Збій, схоже, вказує на те, що OpenAI має доступ до чатів користувачів.

У політиці конфіденційності компанії зазначається, що дані користувача, такі як підказки та відповіді, можуть використовуватися для продовження навчання моделі. Але ці дані використовуються лише після того, як особисту інформацію видаляють.

Як повідомляв ІМІ, 20 березня 2023 року чат-бот ChatGPT перестав працювати, користувачі в усьому світі скаржилися на проблеми з OpenAI.

ChatGPT (Generative Pre-trained Transformer) – це чат-бот зі штучним інтелектом, розроблений у листопаді 2022 року лабораторією OpenAI, дослідницькою компанією штучного інтелекту, серед засновників якої був Ілон Маск. Бот може генерувати тексти на задану тему та відповідати на запитання користувачів.

Liked the article?
Help us be even more cool!