ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Британії Національна школа кіно і телебачення готуватиме координаторів інтимних сцен

У Національній школі кіно і телебачення Великої Британії (NFTS) навчатимуть координаторів інтимних сцен. Перший заочний курс розпочнеться в травні 2024 року.

Про це пише "Суспільне Культура" з посиланням на Variety.

Інтенсивний шестимісячний курс розроблено в співпраці з координаторами з Великої Британії, Іспанії та США. Керівниця – Гейлі Муралідхаран, яка вже багато років працює в цій сфері.

Курс розраховано на 10 студентів. Його навчальна програма "має на меті встановити новий стандарт у цій галузі" й складається зі 150 годин лекцій і практичних занять.

Подати заявку можна до 17 квітня.

Муралідхаран зазначила, що всі долучені до курсу викладачі є досвідченими фахівцями, які працюють у кіноіндустрії.

До компетенцій цих фахівців належить координація будь-яких сцен, пов'язаних з фізичним контактом, емоційною напруженістю або оголеністю.

У Національній школі кіно і телебачення Великої Британії додають, що поява координаторів інтимних сцен означає "суттєвий прогрес у бік сумліннішого й інклюзивнішого середовища кіновиробництва".

Як повідомляв ІМІ, у листопаді 2023 року Барселонська опера найняла "директорку з фізичної близькості", яка стежитиме за тим, щоб виконавцям було комфортно брати участь у пристрасних сценах. Це перший такий випадок в Іспанії й рідкість у континентальній Європі.

Liked the article?
Help us be even more cool!