ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У бою загинув речник 80 окремої десантно-штурмової бригади Юрій Лелявський

03.10.2022, 17:50
Фото – Facebook-сторінка Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України
Фото – Facebook-сторінка Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

У бою з російськими окупантами загинув начальник служби зв’язків з громадськістю 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України капітан Юрій Лелявський, повідомила пресслужба Командування  Десантно-штурмових військ ЗСУ.

"Юрій Миколайович Лелявський – професійний журналіст. У цивільному житті він багато років працював у різних виданнях та загальнонаціональних телеканалах. У 2014–2015 роках Юрій висвітлював тривожні події на Сході України, за що був незаконно захоплений у полон проросійськими бойовиками самопроголошеної "республіки". Розуміючи важливість інформаційної війни, Лелявський, будучи офіцером запасу, призвався до лав Збройних сил України. Він обіймав посади керівника пресслужби та служби зв’язків з громадськістю 10 гірсько-штурмової бригади та 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ", – повідомили в бригаді.

Широкомасштабну збройну агресію військ Російської Федерації проти України капітан Лелявський зустрів на півдні країни, де вела бойові дії його війська частина. Він завжди працював на передньому краї, висвітлюючи ведення боїв.

"За це його поважали в бригаді, а його матеріали неодноразово були у вітчизняних та іноземних ЗМІ. Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України, 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ та всі офіцери органів зв’язків із громадськістю окремого роду військ висловлюють співчуття рідним та близьким загиблого капітана Юрія Лелявського. Ми обіцяємо за нього помститися!" – йдеться в повідомлені.

Як повідомляв ІМІ, у Донецькій області загинув оператор телекомпанії "Приват TV: Харків" та каналу "Аль Джазіра" Дмитро Шиповський, який захищав Україну в лавах ЗСУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!