ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У бою у Мар’їнці загинув херсонський медійник Сергій Клименко

15.02.2023, 11:51
Фото - Олександр Цикура/Facebook/Суспільне
Фото - Олександр Цикура/Facebook/Суспільне

В бою з російськими окупантами у Мар'їнці на Донеччині 5 лютого загинув співробітник Суспільного Херсон Сергій Клименко. Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Він багато років працював у технічній службі радіо телерадіокомпанії Херсонщини “Скіфія” (нині — Суспільне Херсон). Прощання з Сергієм Клименком відбулося 14 лютого у Херсоні на кладовищі в селищі Геологів.

У вересні 2022 року Сергій добровольцем вступив до лав Збройних сил України. У загиблого залишились дружина та двоє дітей. 

Редакторка Українського Радіо Маргарита Лазник розповіла, що працювала з Сергієм з 2000 року. “Я — ведучою радіоефірів, він — інженером радіомовлення та звукозапису. Разом провели безліч прямих ефірів, записів та годин монтажу. З ним завжди було легко працювати. Під час прямих ефірів, навіть якщо траплялося щось незаплановане — я була впевнена, що впораємося з будь-якою ситуацією. Назавжди Сергій залишиться в пам'яті справжнім професіоналом своєї справи, веселим, добрим, мужнім, завжди привітним та доброзичливим. Не можу повірити, що він більше не з нами! Двоє діток лишилося без батька, дружина без чоловіка, а батьки без сина... Світла пам'ять Герою!”, - розповіла вона про Сергія.

Фото - фейсбук Олександра Цикури

Як повідомляв ІМІ, 20 грудня 2022 року в бою з російськими окупантами на Бахмутському напрямку загинув херсонський медійник Антон Коломієць. Перед приєднанням до Збройних Сил працював ведучим і режисером на телеканалі “Скіфія”, пізніше – на Суспільному.

За даними ІМІ, Сергій Клименко став 47-м медійником, що загинув унаслідок російської агресії в Україні. З них вісім – під час виконання журналістської діяльності, 39 загинули як учасники бойових дій або стали жертвами російських обстрілів не під час виконання журналістських обов'язків.

Liked the article?
Help us be even more cool!