ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На війні загинув херсонський медійник Антон Коломієць

25.12.2022, 17:51

Захищаючи Україну на фронті війни з Росією загинув херсонський медійник Антон Коломієць. Про це повідомляє видання “Мост” із посиланням на Facebook ректора Херсонського державного університету Олександра Співаковського.

Антон Коломієць є випускником факультету культури і мистецтв Херсонського державного університету. Перед приєднанням до Збройних Сил працював ведучим і режисером на телеканалі “Скіфія”, пізніше – на Суспільному. Багато років був ведучим прогнозу погоди. Також був режисером програми “Починайте ранок з нами”.

Антон Коломієць загинув 20 грудня 2022 року в бою з російськими окупантами на Бахмутському напрямку, повідомило Суспільне.

Він працював режисером ранкової програми на Суспільне Херсон. Народився 16 грудня 1988 року. Випускник Херсонського державного університету факультету Культури і мистецтв, який закінчив у 2011 році. Працював у Херсонському державному університеті. Був режисером програм “Починайте день з нами”, “Ранок на Скіфії”, “Ранок на Суспільне Херсон”, “Класні розмови”. Був ведучим синоптичного прогнозу ранкової програми. Також працював на телеканалах “ВТВ +” та “Херсон +”. Член Національної спілки журналістів України.

17 жовтня став до лав ЗСУ, 11 листопада прийняв присягу.

За даними ІМІ, Антон Коломієць – 43 медійник, що загинув унаслідок російської агресії в Україні. З них вісім – під час виконання журналістської діяльності, 35 загинули як учасники бойових дій або стали жертвами російських обстрілів не під час виконання журналістських обов'язків.
Liked the article?
Help us be even more cool!