ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У бою неподалік Бахмута загинув воїн, колишній працівник Суспільного Сергій Силкін

20.10.2022, 10:39
Фото – Суспільне
Фото – Суспільне

У бою з російськими окупантами неподалік Бахмута Донецької області загинув військовослужбовець з Івано-Франківська, колишній працівник Суспільного Сергій Силкін. Про смерть воїна повідомила його мати Галина, повідомляє Суспільне.

Сергій Силкін народився 17 липня 1994 року в Івано-Франківську. В липні 2013 року влаштувався звукорежисером на ОДТРК "Карпати". У жовтні 2015 року Сергія призвали до армії, де він служив до квітня 2017 року. Після служби повернувся на Суспільне і працював у компанії до вересня 2021 року.

Після початку повномасштабного вторгнення Сергій знову вирушив на фронт. Загинув воїн 17 жовтня на Бахмутському напрямку. У нього залишилися мати і батько. Мати Сергія Галина пообіцяла пізніше повідомити про час і місце панахиди.

Продюсерка Суспільного Івано-Франківськ Галина Держипільська розповіла, що Сергій був дуже творчою і неординарною людиною. “Саме творча робота, коли треба було фантазувати, щось придумувати, імпровізувати, йому вдавалася найкраще. І ще — голос! Він мав красивий, низького тембру, оксамитовий голос. Саме його радіослухачі чули в багатьох передачах обласного радіо”, - поділилася вона спогадами про Сергія.

Він мав інтуїтивне, бо цього ніде не вчився, відчуття тексту, його змісту, настрою, ставився до роботи не формально, а з усією душею, зазначила продюсерка.

“Отримавши повістку в армію у 2015 році, пішов без вагань. І ми всім творчим колективом чекали його. А коли відслужив і вийшов на роботу, пам'ятаю, як казав, що думає продовжити військову справу. І таки продовжив. І залишиться тепер в нашій пам'яті справжнім воїном”, - розповіла Галина Держипільська.

За даними ІМІ, Сергій Силкін став 41-м медійником, що загинув унаслідок російської агресії в Україні. З них вісім – під час виконання журналістської діяльності, 33 загинули як учасники бойових дій або внаслідок російських обстрілів, не під час виконання ними журналістських обов’язків.

Liked the article?
Help us be even more cool!