ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У бою на Бахмутському напрямку загинув журналіст "Вчасно" Олександр Цахнів

27.03.2023, 11:52
Фото – Вчасно
Фото – Вчасно

Журналіст інформаційного агентства “Вчасно” Олександр Цахнів загинув у бою на Бахмутському напрямку. Про це повідомляється на сайті агентства.

37-річний Олександр Цахнів був родом із шахтарського містечка Селидове Донецької області. До того, як прийти в журналістику, був координатором руху “Сильні громади”, організовував громадські заходи й ініціативи, культурні події; працював над розвитком українського сходу.

У “Вчасно” Олександр писав про корупцію в містах Донеччини, проводив антикорупційні розслідування.

“З ним завжди було про що поговорити: від новинок у кіно до теорій філософії. Це була світла людина з широким світоглядом і загостреними чеснотами. Він був справжнім патріотом країни не на словах, а на справі, бо робив від себе все, аби і рідний край і наше суспільство ставали кращими… Це величезна втрата для усіх нас”, – діляться спогадами про Олександра його колеги.

Фото Вчасно

На фронт Олександр пішов на початку повномасштабного вторгнення. Загинув, боронячи позиції на Бахмутському напрямку під час обстрілу ворога.

В Олександра залишилися батьки, брат та кохана дружина.

Деталі про час та місце прощання з Героєм “Вчасно” повідомить додатково.

Додаємо реквізити, куди можна надіслати кошти, щоб підтримати родину загиблого журналіста та воїна ЗСУ Олександра Цахніва:

Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/2cibeV6jhG 

Номер картки банки

5375 4112 0436 0148

За даними ІМІ, Олександр Цахнів став 50-м медійником, який загинув в Україні внаслідок російської збройної агресії. З них вісім – під час виконання журналістської діяльності, 42 загинули як учасники бойових дій або стали жертвами російських обстрілів не під час виконання журналістських обов'язків.

Liked the article?
Help us be even more cool!