ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У білоруську "Комсомолку" призначили російського головреда

31.08.2020, 14:09
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Головним редактором “Комсомольської правди” в Білорусі” 31 серпня призначено Марину Бунакову. Про це повідомляє TUT.by з посиланням на генеральну директорку ЗАТ “БелКП-ПРЕСС” (компанія, що видає білоруську “КП”), Наталію Галезнік.

Марина Бунакова родом з Хабаровська, була редактором “KP.ru в Хабаровську”, потім працювала в основному офісі російської “Комсомолки” в Москві.

“Це була пропозиція керівної компанії, прийнята мною як один із варіантів зміцнення редакції і виведення з кризи підприємства”, – пояснила Наталія Галезнік.

Ексголовред видання Андрій Левківський, який керував білоруською редакцією понад 10 років, залишається першим заступником головного редактора газети.

Нагадаємо, після виборів президента білоруська “КП” присвятила кілька випусків висвітленню подій, що сталися в країні. Кілька номерів видання були надруковані під різними приводами. Після видання було надруковано в Росії, проте виникли проблеми з його продажем у кіосках “Білсоюздруку” і з поширенням за передплатою через Белпошту.

26 серпня до ЗАТ “БелКП-ПРЕСС” із позаплановою перевіркою прийшов держконтроль, його співробітники заявили, що перевірка триватиме до 6 жовтня.

Liked the article?
Help us be even more cool!