ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Білорусі на знак протесту звільняється колектив радіо "Сталіца"

20.08.2020, 10:19
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

У Білорусі на знак протесту звільняється колектив радіо “Сталіца”. Про це “Нашій ніві” повідомив ведучий радіо Валерій Кондратьєв.

“З понеділка (17 серпня. – Ред.) співробітники радіо підтримали загальнонаціональний страйк. Жодних розважальних програм з ранку не виходило. Вдень виходили тільки спортивні новини й погода. У вівторок було сказано, що нас звільнять за статтею, на що співробітники погодилися, щоб їх і так звільнили”, – розповів він.

За його словами, увечері 18 серпня від керівництва надійшла пропозиція виходити в ефір без новин і розважального контенту. 

“Сьогодні (19 серпня. – Ред.) майже всім колективом було ухвалене рішення написати заяви про звільнення, що ми й зробили”, – додав він.

Звільняються, за його словами, 11 осіб, зокрема директор радіостанції, заступник директора і музичний редактор.

Що далі буде з радіостанцією, Кондратьєв не знає. “Можливо, буде змінений формат або частоту займе Перший національний канал білоруського радіо”, – сказав він.

Як повідомляв ІМІ, у Білорусі звільнився весь колектив газети “Звязда” після того, як Міністерство інформації звільнило з посади головного редактора видання – директора видавничого дому “Звязда” Павла Сухорукова.

Liked the article?
Help us be even more cool!