ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter призначив відомого хакера керівником служби безпеки

17.11.2020, 10:44
Фото – /techcrunch.com
Фото – /techcrunch.com

Компанія Twitter 16 листопада призначила хакера Пейтера Затко, відомого як Мадж (Mudge), керівником служби безпеки. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Reuters.

Компанія надала Затко широкі повноваження рекомендувати зміни в структурі та методах роботи компанії.

Затко розпочне виконувати обов’язки після перевірки, яка триватиме 45–60 днів. Він розповів, що вивчить "інформаційну безпеку, цілісність сайту, фізичну безпеку, цілісність платформи, а також інженерну справу".

До цього Затко контролював безпеку електронних платежів Stripe. Також він працював над спеціальними проєктами в Google і керував видаванням грантів на проєкти з кібербезпеки в знаменитому Агентстві з перспективних досліджень та проєктів оборони Пентагону (DARPA).

Мадж прославився своїми досягненнями в межах хакерського об'єднання L0pht. Також він є одним з ключових членів утвореного в 1980-ті роки хакерського і медіаугруповання "Культ мертвої корови" (Cult of the Dead Cow).

Як повідомляв ІМІ, 15 липня хакери зламали 130 акаунтів відомих людей і компаній у Twitter. На сторінках американських корпорацій і відомих людей з’явилися тексти приблизно однакового змісту. У них шахраї закликали користувачів переказувати кошти в криптовалюті на вказаний у повідомленнях рахунок. В обмін вони пропонували повернути суму в подвійному розмірі.

Liked the article?
Help us be even more cool!