ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Хакери зламали приватні повідомлення 36 знаменитостей у Twitter

23.07.2020, 11:12
Фото – siecledigital.fr
Фото – siecledigital.fr

Хакери, що вчинили минулого тижня злом 130 акаунтів відомих людей і компаній у Twitter, отримали доступ до особистих повідомлень 36 з них. Про це поінформувала технічна підтримка соцмережі, повідомляє Укрінформ з посиланям на CNN

"Ми вважаємо, що хакери отримали доступ до вхідних особистих повідомлень 36 з 130 власників облікових записів, що зазнали атаки, зокрема й однієї виборної посадової особи з Нідерландів", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що інформації про отримання зловмисниками відомостей щодо листування, яке належить кому-небудь ще з колишніх або нинішніх посадовців, поки немає.

Як повідомлялося, 15 липня на сторінках декількох американських корпорацій і відомих людей у Twitter з’явилися тексти приблизно однакового змісту. У них шахраї закликали користувачів переказувати кошти в криптовалюті на вказаний у повідомленнях рахунок. В обмін вони пропонували повернути суму в подвійному розмірі.

Так, серед зламаних виявилися акаунти глави компаній Tesla і SpaceX Ілона Маска, засновника корпорації Microsoft Білла Гейтса, керівника компанії Amazon і найбагатшої у світі людини Джеффа Безоса, голови інвестиційного фонду Berkshire Hathaway Воррена Баффета, а також колишнього віцепрезидента США Джозефа Байдена, який, як очікується, буде кандидатом від Демократичної партії на президентських виборах.

Пізніше соцмережа заблокувала всі акаунти, паролі яких спробували замінити останнього місяця.

Liked the article?
Help us be even more cool!