ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter позначив відео RT як неправдиве

02.11.2020, 11:30
Фото – RT
Фото – RT

Компанія Twitter позначила відео державного російського телеканалу RT, як таке, що може надавати неправдиву інформацію про “виборчий процес або інший громадянський процес у США”, повідомляє Голос Америки.

У чотирихвилинному відео RT під назвою “Постають питання через шахрайство з голосами та заяви про перекручування перед виборами у США” йшлося про можливе масштабне шахрайство на американських виборах.

Це перший раз, коли Twitter застосував таку позначку щодо відео RT, повідомляють американські ЗМІ. 

Речник компанії повідомив, що позначку застосовано через те, що допис “містить потенційно неправдиві заяви, які можуть зашкодити виборам, а також щоб надати більше контексту для тих, хто може побачити цей твіт”.

Раніше розвідувальні служби США попереджали про намагання Росії, Ірану та Китаю зашкодити виборам у США і підірвати довіру до американського виборчого процесу.

RT зареєстровано в Міністерстві юстиції США як агента російського уряду.

Соцмережі опинилися в центрі уваги на американських виборах, і основні компанії виступили із заявами про збільшення зусиль з подолання дезінформації стосовно виборів на своїх платформах.

Як повідомляв ІМІ, 15 жовтня держсекретар США Майк Помпео закликав американців бути пильними щодо пропаганди від іноземних урядів, таких як Китай, Іран та Росія, і, зокрема, критично ставитися до інформації від російського державного каналу RT.

Liked the article?
Help us be even more cool!