ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter назвав найпопулярніші теги 2020 року

09.12.2020, 11:10
Фото – Jeff Chiu / AP
Фото – Jeff Chiu / AP

Найпопулярнішим хештегом 2020 року в соціальній мережі Twitter став #COVID19, його опублікували майже 400 мільйонів разів.

Про це йдеться в блозі компанії, повідомляє Укрінформ.

Другим за популярністю хештегом є #BlackLivesMatter, третім – #StayHome.

Найпопулярнішим твітом року стало оголошення про несподівану смерть американського актора, зірки “Чорної пантери” Чедвіка Боузмана, опубліковане його родиною у твіттері.

Це був найпопулярніший твіт в історії соціальної мережі, що зібрав рекордні 7,6 млн реакцій і 2,4 млн ретвітів.

Найобговорюванішими людьми року стали чинний президент США Дональд Трамп, обраний президент країни Джо Байден, афроамериканець Джордж Флойд, який загинув від рук поліції, баскетболіст Кобі Браянт, який загинув в авіакатастрофі, 44-й президент США Барак Обама, відомий корейський хіп-хоп гурт BTS, прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді, репер Каньє Вест, мільярдер та гендиректор компанії SpaceX Ілон Маск, а також обраний віцепрезидент США Камала Гарріс.

Загалом за 2020 рік опубліковано понад 700 мільйонів твітів про вибори у всьому світі.

Також соцмережа оприлюднила перелік найпопулярніших емодзі року і найобговорюваніші теми зі світу спорту та телевізійних шоу.

Як повідомляв ІМІ, 8 грудня “Google Україна” оприлюднив підсумковий рейтинг запитів українських користувачів Google – найпопулярнішим 2020 року став “коронавірус”. 

1 грудня Google оприлюднив рейтинг найпопулярніших відео 2020 року на YouTube, які зібрали найбільшу кількість переглядів в Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!