ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Цукерберг повідомив, що Facebook послабить обмеження після виборів у США

27.10.2020, 17:00
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Соціальна мережа Facebook зменшить кількість заборон і обмежень після президентських виборів у США, які мають відбутися 3 листопада. Про це повідомив засновник Facebook Марк Цукерберг на зустрічі з працівниками компанії, повідомляє MediaSapiens із посиланням на BuzzFeed.

Як зазначає видання, нещодавно соцмережа почала банити групи, які поширюють теорії змови. Зокрема, Facebook оголосила “хрестовий похід” проти QAnon.

За словами Марка Цукерберга, заборона поширення теорій змови не є офіційною політикою соціальної мережі, однак це було зроблено для того, щоб зменшити рівень насильства в суспільстві напередодні виборів.

Видання звертає увагу на значне поширення дописів у соціальній мережі Facebook, які заперечують Голокост. 

“Нам дуже складно провести межу між контентом, який можна поширювати, і контентом, який закликає до насильства. Останні кілька років ми спостерігали зростання антисемітських настроїв у США”, – сказав очільник Facebook.

Водночас Цукерберг відмовився коментувати обмеження поширення публікації видання New York Post про листування сина кандидата в президенти Джо Байдена.

Цукерберг порушив також питання щодо антимонопольного позову Мін’юсту США проти корпорації Google. Він зазначив, що Facebook працює в конкурентних умовах, зауваживши, що головними конкурентами є соціальні мережі Twitter, Sanpchat і TikTok.

Нагадаємо, соцмережа Facebook блокуватиме контент, який заперечує або перекручує факти про Голокост.

Liked the article?
Help us be even more cool!