ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Цукерберг анонсував велику промову щодо свободи слова

17.10.2019, 16:10
Фото – Drew Angerer / AFP / svoboda.org
Фото – Drew Angerer / AFP / svoboda.org

Керівник компанії Facebook Марк Цукерберг повідомив, що готує “найбільш всебічний виступ, який він коли-небудь писав”. Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуку, повідомляє “Детектор медіа”.

17 жовтня о 20:00 (за київським часом) він опублікує довге відео з промовою про свої погляди щодо свободи слова.

“Це найбільш всебічний виступ, який я коли-небудь писав. Він стосується моїх поглядів, чому я вважаю, що голос важливий, як надати людям голос та зблизити, як ми можемо вирішити виклики, які спричиняють ці голоси та інтернет, а також щодо основних загроз для вільного висловлювання в усьому світі”, – анонсував свій виступ Цукерберг.

Як повідомляв ІМІ, очільник Facebook Марк Цукерберг визнав, що його соцмережа та низка інших запізнилась із втіленням заходів для вирішення проблеми захисту персональних даних користувачів. 

Нагадаємо, у США останніми місяцями приділяють особливу увагу питанням, які стосуються збору та зберігання особистих даних користувачів. Одним із приводів для цього став скандал, у центрі якого опинилася соцмережа Facebook. Він спалахнув після того, як у березні 2018 року газета The New York Times повідомила, що британській компанії Cambridge Analytica вдалося зібрати особисті відомості десятків мільйонів користувачів Facebook, щоб розробити алгоритм аналізу політичних уподобань виборців. Як розповіли виданню колишні співробітники організації, створений алгоритм полегшував розсилання користувачам політичної реклами для впливу на їхній вибір.

Liked the article?
Help us be even more cool!