ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ЦПД назвав основні теми, які минулого тижня просувала російська пропаганда

20.06.2022, 10:03
Фото - Центр протидії дезінформації
Фото - Центр протидії дезінформації

Центр протидії дезінформації при РНБО України назвав основні теми, які російська пропаганда просувала минулого тижня щодо російсько-української війни. 

Так, російська пропаганда просувала такі теми:

  • Захід втомився від України, не бачить перспектив від її підтримки, а тільки втрати. За даними ЦПД, російські ЗМІ писали, що на Заході призупинили постачання озброєння і вже заговорили про необхідність переговорів з рф та почали підштовхувати до них Україну.
  • Захід має піти на поступки рф, щоб не поглиблювати економічну кризу, викликану санкціями проти рф. Російська пропаганда писала, що для Заходу стає очевидною необхідність послаблення санкцій проти рф, що є ще однією причиною для завершення конфлікту. При цьому росія успішно долає наслідки західних санкцій, їх наслідки для економіки рф незначні, зазначає ЦПД.
  • Постачання західного озброєння не допомагає Україні. Пропагандисти писали, що постачання західного озброєння не призводять до перелому у бойових діях, а лише затягують конфлікт. ЗСУ не вміють ефективно використовувати західні зразки озброєння, ЗС рф або знищують, або захоплюють західне озброєння.
Liked the article?
Help us be even more cool!