ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ЦНС закликає повідомляти про пересування російської техніки

Фото – колаж Центру національного спротиву
Фото – колаж Центру національного спротиву

Центр національного спротиву закликає жителів окупованих територій повідомляти про пересування військової техніки росіян.

Про це йдеться на сайті руху.

Як зазначають в українському підпіллі, одне з головних завдань Сил Оборони цієї зими – знищення логістичних шляхів постачання для російської армії.

"В російській армії логістична модель побудована на залізниці, а через обмежену здатність кримського мосту велику роль також відіграють порти (зокрема, керченська переправа). Ми закликаємо кожного українця на ТОТ допомогти нам розірвати шляхи постачання для ворога", – повідомляє ЦНС.

Повідомляти дані про переміщення військової техніки росіян потрібно до Спротив.Бот у Telegram.

"Кожне ваше повідомлення Сили Оборони готові конвертувати в успішні удари: по аеродромах, залізничних вузлах, портах і просто місцях скупчення окупантів", – наголошують в українському підпіллі.

У Центрі національного спротиву нагадали, що завдяки допомозі жителів окупованих територій вдалося знищити техніку та склади окупантів у Бердянську, Макіївці, Луганську, Севастополі та інших захоплених населених пунктах на окупованих територіях.

Як повідомляв ІМІ, рух опору "Жовта стрічка" створив чат-бот "Очі" для збору інформації про воєнні злочини росіян на окупованих територіях.

Liked the article?
Help us be even more cool!