ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Центр страткому оприлюднив "темник" Кремля для російської пропаганди про події на Донбасі

21.02.2022, 10:01
Фото – medium.com
Фото – medium.com

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки оприлюднив “республіканський темник” Кремля, який російська пропаганда має використовувати для викривлення подій на Сході України.

Про це Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомив на фейсбук-сторінці.

“Центр отримав “республіканський темник” про те, як російській пропаганді “правильно” розповідати про депортацію українців з окупованих територій і як висвітлювати “свавілля” українських військових”, – йдеться в повідомленні.

Центр виділив головні моменти, як “Росія промиває мізки та маніпулює ситуацією”.

Зокрема, російська пропаганда має повідомляти, що евакуація – це вимушений захід для безпеки населення “республіки” в умовах нападу української армії; депортацію українців називають допомогою від “братської Росії”; лікарні “готуються приймати військово поранених”; маніпуляції про те, що “захопленій Збройними силами Авдіївці” пропадали безвісти люди.

Також російська пропаганда має повідомляти брехню, що крадіжки з боку  української армії давно стали масовими, викривлює примусову мобілізацію як “бажання захищати Донбас, свободу” та всіх “русских людей”.

Сепаратистів проросійські медіа називають героями “ДНР”, заклики до патріотизму – “фундаментом, на якому має будуватися позиція жителів республіки”.

Liked the article?
Help us be even more cool!