ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Центр стратегічних комунікацій та інформбезпеки завів сторінку в Facebook

09.04.2021, 15:00
Фото - detector.media
Фото - detector.media

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики  створив 9 квітня офіційну сторінку у Facebook, повідомляє “Детектор медіа”.

Керівниця Центру Любов Цибульська повідомила про запуск роботи.

“Ми будемо тут розказувати про агресію Росії, будемо пояснювати гібридні операції впливу, будемо ділитися успішними прикладами просування українських наративів”, - сказала вона і закликала підписуватися та тегати сторінку, а також розповідати свої історії боротьби з дезінформацією.

Крім того, Цибульська анонсувала на 12 квітня брифінг “Загибель дітей на окупованих територіях: як Росія ескалює ситуацію в інформаційному полі” за участю. громадських організацій “Детектор медіа” та “Стопфейк”.

Нагадаємо, у березні для протидії російській дезінформації та пропаганді в Україні створили два спеціальні органи. Зокрема, при Мінкульті запустили Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки. Центр очолила Любов Цибульська, яка була керівницею групи з аналізу гібридних загроз Українського кризового медіацентру. 

11 березня на базі РНБО створили Міжнародний центр протидії дезінформації., який очолила Поліна Лисенко. 

Юрист ІМІ зробив правовий аналіз можливостей Центру протидії дезінформації при РНБО.

Liked the article?
Help us be even more cool!