ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Трамп використовує Twitter як єдину форму захисту від нападок ЗМІ

31.07.2019, 10:11
Фото - Главком

Президент США Дональд Трамп назвав свої повідомлення в Twitter єдиною формою захисту від нападок з боку американських ЗМІ. 

Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу C-Span, яке транслювалося 30 липня, повідомляє УНН.

“Якби вони чесно висвітлювали (мою діяльність на посаді президента), мені навіть не довелося б писати повідомлення в Twitter. Це моя єдина форма захисту... Мені б це було не потрібно, але вони не висвітлюють чесно (мою діяльність)”, - зазначив Трамп.

Журналіст зазначив, що Трамп розмістив 43 тисячі заміток в Twitter, і запитав президента, чи шкодує він хоч про одну з них. “Не дуже... У багатьох випадках велика проблема - ретвіти”, - відповів Трамп. 

За його словами, ретвіт повідомлення, яке на перший погляд “звучить здорово”, в подальшому “може привести до проблем” через репутацію його автора.

Трамп також поскаржився на журналістів, які постійно роблять новини з його повідомлень в Twitter.

“Я пишу: “Доброго ранку”. І всі (ЗМІ) це розбирають і пишуть: “Термінові новини: президент побажав доброго ранку”, — навів приклад глава держави, який постійно піддає ЗМІ критиці за їх матеріали.

Як повідомляв ІМІ, 9 липня Апеляційний суд у Нью-Йорку заборонив Дональду Трампу обмежувати доступ користувачам до своєї особистої сторінки у твітері. Рішення підтверджує аналогічну заборону, яку раніше видав окружний суд у Нью-Йорку.

У березні 2018 року кілька користувачів Твіттера, яким був закритий доступ до сторінки нинішнього президента США у зв’язку з політичною полемікою, подали позов до суду проти Трампа і представників його адміністрації.

Liked the article?
Help us be even more cool!