ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Точицький: Поки є війна, нам потрібен єдиний марафон

Міністр культури та стратегічних комунікацій України Микола Точицький заявив, що, поки в країні йде війна, національний марафон “Єдині новини” триватиме.

Про це він сказав в інтерв’ю Голосу Америки” у відповідь на запитання, як довго ще існуватиме єдиний марафон.

“Я казав і кажу, що, поки є війна, нам потрібен єдиний марафон. Він потрібен для того, щоб ми робили єдині підходи, які будуть розбивати пропаганду, яку робить Російська Федерація стосовно нас”, – сказав міністр.

За його словами, потрібно робити якісніший продукт, щоб це було цікаво. Точицький розповів, що зустрічався з колегами з різних каналів і дійшли в спілкуванні того, що “це має бути проєкт більш освітнього характеру, де ми будемо більше пояснювати, наприклад, що є українська культура, що ми плануємо робити, щоб її зберегти”.

Крім того, міністр заперечив цензуру в міністерстві та в єдиному марафоні.

“Я не знаю, про яку цензуру йдеться. У будь-яких повідомленнях, які продукує міністерство, ви маєте зворотну адресу та завжди можете написати і сказати, що вам це не подобається або ви вважаєте по-іншому.

Якщо в тих самих “Єдиних новинах” відбувається, скажімо, розмова з тим чи іншим гостем, я не бачу і не пам'ятаю, щоб хтось спеціально запрошував або ж не запрошував того чи іншого спікера”, – сказав Точицький.

Як повідомляв ІМІ, 5 вересня 2024 року Верховна Рада призначила Миколу Точицького міністром культури та стратегічних комунікацій.

Liked the article?
Help us be even more cool!