ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

TikTok розробить функцію батьківського контролю, що блокуватиме певні відео

01.03.2023, 15:54
Фото – REUTERS / Dado Ruvic
Фото – REUTERS / Dado Ruvic

Компанія TikTok розробляє функцію, яка дозволить батькам обмежити доступ своїх дітей-підлітків до контенту з певними словами й гештегами. У такий спосіб соцмережа намагається підтримати свій імідж, пише Reuters.

Як зазначає агенція, разом з іншими соцмережами TikTok також зіткнувся з критикою на незадовільні зусилля із захисту підлітків від дорослого контенту.

У своєму дописі TikTok повідомив, що розроблення функції батьківського контролю наразі перебуває на ранній стадії і в процесі компанія консультуватиметься з батьківськими, молодіжними та громадськими організаціями.

Також соцмережа анонсувала нові функції, які допоможуть обмежувати час користування застосунком. Облікові записи, що належать особам до 18 років, автоматично отримуватимуть ліміт – одна година використання на день, зазначили в компанії.

Якщо підліток вирішить прибрати денний ліміт та гортатиме стрічку понад 100 хвилин на добу, застосунок надішле йому сповіщення із заохоченням встановити часові обмеження.

Батьки також отримають можливість обирати для своїх дітей-підлітків різні часові ліміти на використання TikTok на кожен день тижня.

Як повідомляв ІМІ, Європейський парламент 28 лютого заборонив використання застосунку TikTok на пристроях співробітників і рекомендував євродепутатам видалити його зі своїх телефонів.

Liked the article?
Help us be even more cool!