ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Threads набрала сто мільйонів користувачів – швидше за ChatGPT

Фото – Threads
Фото – Threads

Соціальна мережа Threads, яка є безпосереднім конкурентом Twitter, набрала вже 100 мільйонів користувачів, зробивши це швидше, ніж популярний чат-бот на основі штучного інтелекту ChatGPT, пише Укрінформ із посиланням на Reuters.

Згідно з аналізом UBS, та швидкість, із якою Threads набрала 100 млн користувачів, була набагато динамічнішою, ніж ChatGPT, що належить OpenAI. Він став споживчою програмою, що зростає найшвидше в історії, в січні, приблизно через два місяці після свого запуску.

Зазначається, що станом на липень минулого року Twitter мав майже 240 мільйонів щоденних активних користувачів.

Крім цього, новий генеральний директор Twitter Лінда Яккаріно написала в соцмережі в понеділок, що платформа минулого тижня мала "найбільший день використання" з лютого, водночас не надавши більше подробиць.

Хоча Threads не є першою соцмережею, яка кинула виклик Twitter, інші конкуренти, що розвиваються, такі як Mastodon, Bluesky, Truth Social і T2, на цей час залишаються відносно невеликими.

Mastodon має близько 7,7 мільйона користувачів.

Як повідомляв ІМІ, Twitter погрожував подати до суду на Meta Platforms через нову платформу Threads у листі, надісланому генеральному директору материнської компанії Facebook Марку Цукербергу юристом Twitter Алексом Спіро.

Додамо, що акаунт у Threads можна видалити лише разом з акаунтом в Instagram.

Liked the article?
Help us be even more cool!