ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Акаунт у Threads можна видалити лише разом з акаунтом в Instagram

06.07.2023, 18:00
Фото – Threads
Фото – Threads

Застосунок Threads (конкурент Twitter від Meta) стрімко набирає аудиторію: 10 мільйонів підписок лише за сім годин, заявив співзасновник і гендиректор платформи Марк Цукерберг, пише TechCrunch.

Втім, одна з функцій нового сервісу, доступного лише тим, у кого є профіль в Instagram, має нюанс: акаунт у Threads можна видалити лише разом з акаунтом в Instagram, прив’язаним до нього.

У Додаткових правилах про приватність Meta пояснює: "Ви можете деактивувати свій профіль у Threads у будь-який момент, але профіль у Threads можна видалити лише шляхом видалення акаунту в Instagram". 

Meta уточнює, що логіка цього механізму така: профіль у Threads є частиною акаунту користувача в Instagram. 

Instagram запустив цей застосунок у середу, зробивши його доступним у більш ніж 100 країнах. Платформа є найновішою в низці конкурентів Twitter і наразі здається найпопулярнішою.

У своєму дописі в Threads Цукерберг пояснив своє бачення нового застосунку:

"Я вважаю, що нам потрібен застосунок для публічних обговорень, яким користується понад мільярд людей. Twitter мав нагоду стати таким застосунком, але не впорався. Сподіваюся, нам це вдасться".

Цукерберг заявив, що застосунок набрав 10 мільйонів підписок лише за сім годин, додавши смайлик, щоб показати, що від такої реакції в нього вибухає мозок. Темп, у якому Threads доросла до 10 мільйонів користувачів, є рекордно швидким. 

Впевненість у Threads висловила також низка брендів, створивши акаунти в застосунку. Зокрема, Netflix, Amazon, NFL і Pepsi. Втім, багато відомих компаній, наприклад Google, Apple, Goldman Sachs, Morgan Stanley і Disney, досі відсутні на платформі, принаймні на момент публікації цього матеріалу, і ніяк це не пояснюють.

Liked the article?
Help us be even more cool!