ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

The Washington Post створює бюро в Києві

11.05.2022, 15:15
Фото – ВВС
Фото – ВВС

Американське видання The Washington Post створює нове бюро в Києві, яке очолить Ізабель Хуршудян.

Про це повідомляється на сайті видання. 

Головним кореспондентом українського бюро стане Макс Берак.

Як зазначає газета, цей хід сигналізує про довгострокову відданість Post у висвітленні війни росії в Україні, оскільки вона продовжуватиме залишатися головною історією цього року.

“Багато місяців газета “Пост” присвячувала значні ресурси для висвітлення дедалі більшої напруженості на російському кордоні України і в кінцевому підсумку подальшого російського вторгнення, – сказав редактор закордонних справ Дуглас Джель. – Коли війна вступить у затяжну фазу, бюро дозволить нам вести інтенсивне інформування безпосередньо з місць подій і гарантувати, що ми продовжуватимемо забезпечувати відмінну й авторитетну журналістику, на яку розраховують читачі у всьому світі”.

Колишня кореспондентка московського бюро Ізабель Хуршудян постійно робить репортажі в Україні із січня, а Макс Берак, колишній голова бюро Найробі, працює в Україні вже два місяці.

Фото Marvin Joseph and Bonnie Jo Mount / TWP

Вони керуватимуть командою, що складається з українського репортера Девіда Штерна, а також кореспондентів, фотографів і відеожурналістів, що приїздитимуть на ротації.

Тримати зв’язок з Washington Post в Україні можна за адресою: [email protected].

Liked the article?
Help us be even more cool!