ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Теща депутата райради купила приміщення, що належало редакції газети “Каховська зоря”

17.02.2020, 16:30
Фото – "Каховська зоря"
Фото – "Каховська зоря"

Теща депутата Каховської районної ради та ексголови райдержадміністрації Валерія Салтикова Людмила Боднар придбала двоповерхову будівлю, що колись належала редакції газети “Каховська зоря”. Результати торгів опубліковані в системі “Прозорро”.

“Це дійсно моя теща. Але що буде в будівлі редакції, ми поки не знаємо. Можливо, перший поверх будемо використовувати для бізнесу, а на другому жити”, – прокоментував “Новому дню” Валерій Салтиков.

За стартової ціни в 937 757,50 грн приміщення продали за 2,23 млн грн без урахування ПДВ.

За словами голови Каховської райради Тетяни Тертичної, отримані кошти планується спрямувати на оснащення районної лікарні або інші капітальні видатки.

Нагадаємо, в березні 2017 року депутат райради та за сумісництвом голова Каховської РДА Валерій Салтиков не приховував, що сподівається на частину приміщення, але не для себе, а для потреб району.

Коментуючи процес блокування реформування газети, тоді він сказав: “Каховська РДА не є засновником газети, і ми не беремо участі в цьому процесі. Я не приховую, що ми зацікавлені в цьому приміщенні в центрі міста. Це найкраще місце для розміщення ЦНАПу, і ми схильні вважати, що вдасться домовитись із редакцією газети”.

Газета “Каховська зоря” вела боротьбу за реформування з 2016 року, про що ІМІ писав не раз.

Наразі, за словами редакторки газети Жанни Кисельової, міська рада виділила газеті невелике приміщення і видання продовжує виходити.

Liked the article?
Help us be even more cool!